BUBBLES Sticky Buns® selvklæbende silikone

✓ Selvklæbende silikoneindlæg
✓ Kan bruges flere gange
✓ Realistisk forstørrelse af ballerne
✓ Fyldet er ca. 0,63 cm til 5,08 cm tykt

Lagerstatus: På 3-8 dage

374,63 kr

* Påkrævede felter

Bubbles

Beskrivelse

Detaljer

Eksklusivt! Bubbles er stolt over at introducere de første selvklæbende silikone Sticky Buns nogensinde for aftagelig, genanvendelig, realistisk numseforstørrelse! Dette produkt er en ny og forbedret version af vores populære Sticky Buns med skum... men tilbydes nu i denne mere realistiske silikone udgave!

Har et unikt selvklæbende silikonelag, som er både vaskbart og genanvendeligt. Tryk bare indlægget mod indersiden af trusserne eller bukserne, så holder det klæbrige selvklæbende lag indlægget på plads. Det er ikke nødvendigt at købe undertøj med indlægslommer... med disse indlæg er det bare ”Stick-N-Go™!”

Indlæggene er ca. 0,63 cm til 5,08 cm tykke afhængigt af størrelsen. For eksempel vil små indlæg have en mindre diameter og tykkelse end store indlæg. (Størrelsesdiagram nedenfor)

Returpolitik: Beklager! Fordi Sticky Buns har et selvklæbende og genanvendeligt lag betragtes de som engangstilbehør og kan derfor ikke returneres eller byttes. Det anslås, at de kan vaskes 100 gange, før det selvklæbende lag mister effektiviteten... men de kan bruges inden i lommetrusser, når de ikke længere er selvklæbende!

Vask instruktion

Vask med varmt vand under vandhanen

Størrelsesskema

Størrelsesskema
  Tykkelse BREDDE (diameter)
Small cirka 0,63 cm 16.51 cm bred
Medium cirka 1,90 cm 17,45 cm bred
Large cirka 2,54 cm 17,45 cm bred
X-Large cirka 3,81 cm 18,42 cm bred
2XL cirka 5,08 cm 18,42 cm bred

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BUBBLES Sticky Buns® selvklæbende silikone

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?